Verzending & Afhalen

Maluba levert al haar producten in naar Nederland, België en Duitsland. Houd er rekening mee dat het per product afhankelijk is wat de levertijd is. Dit heeft te maken met de productie. U kunt altijd contact met ons opnemen voor vragen over leveringen.

De geschatte levertijd van onze producten is 2 tot 4 weken.

 

Levertijd

De levertijd van de bestelde producten verschilt per product. Wij doen ons uiterste best om de producten zo snel mogelijk bij u te bezorgen. In de meeste gevallen is dit vaak sneller. Maluba is hierin afhankelijk van de voorraden en productieprocessen. Na uw bestelling houden wij u via de email op de hoogte van de status van uw bestelling. Indien mogelijk en/of noodzakelijk maken we met u afspraken m.b.t. afleveradres en afleverdatum. 

Transport

U ontvangt 1 of enkele dagen voor de levering op locatie een email met daarin de afleverdatum. Indien mogelijk neemt de chauffeur een half uur voor aankomst contact met u op. Er wordt gelost op de stoep, of op de oprit. Bij levering van producten langer dan 2.3 meter dient u zelf te zorgen voor een losmogelijkheid. Dat wil zeggen een hijskraan, heftruck, wiellader of extra mensen

 

Waddeneilanden
De vervoersmaatschappijen brengen voor een levering op de Waddeneilanden extra kosten in rekening. Deze toeslag moeten wij doorberekenen.  
De prijzen voor de levering naar de eilanden zijn op aanvraag beschikbaar. 

 

Beschadigd/defect product ontvangen
Wanneer uw bestelde product bij aankomst beschadigd is, neem binnen 3 dagen contact met ons op. Wij verzoeken u bij het lossen van de producten deze te controleren. Stuur het product niet op eigen initiatief retour, onze klantenservice helpt u graag verder. Ziet u tijdens de levering dat het product beschadigd is, kunt u de zending weigeren bij de transporteur. Wanneer u de zending weigert komt deze automatisch retour.

 

Retourneren

Onze producten zijn speciaal voor u gemaakt. Het is niet mogelijk om maatwerk producten retour te sturen.

 

Afhalen 

Indien u aan hebt gegeven dat u de producten af wilt halen bij ons magazijn in Weert, nemen wij contact met u op wanneer de bestelde producten gereed zijn. Bij een grote bestelling is het mogelijk om producten die reeds klaar zijn op te halen.